За мен

19

Здравей! Аз съм Петя Фачикова, възпитаник на Canadian School of Natural Nutrition, майка и жена, вярваща в силата на балансираното и здравословно хранене да подобрява качеството ни на живот.

От малка се интересувам от темите свързани с храненето и грижата за себе си. На по-късна възраст, когато станах майка този интерес се повиши, защото вече освен за себе си, започнах да мисля и за храненето на детето ми. Този интерес се превърна в по-задълбочени знания в тази област, защото започнах да се обучавам по специалността Холистичен нутриционист към CSNN. Това съвпадна с втората ми бременност и знанията, които получавах, ме направиха по осъзната в грижата за мен и семейството ми.

Целта ми е да споделям всичко, което може да ти помогне на теб и твоето семейство в изборите за природосъобразен, балансиран и удовлетворяващ живот.

Вярвям, че е важно да правим съзнателни избори за начина ни на хранене, мислене и движение и да търсим и прилагаме знанията, които са подходящи за нас като уникална личност, за да се чувстваме прекрасно. Вярвам, че истинската, пълноценна и здравословна храна може да бъде и много вкусна! Ти избираш как да се храниш и живееш и с малки стъпки и постоянство можеш да постигнеш изключителни промени – всичко е в твоите ръце!

Мисията ми е те вдъхновя и да те подкрепя да се грижиш за себе си като споделям моите знания и опит в областта на пълноценното и балансирано хранене и холистично здраве!

С уважение и благодарност,

Петя