Отзиви

Отзиви от участнички в Сезонните презареждания

Соня

Събуждам с се все по-лека и изпълнена с енергия, което много ме радва. Програмата е чудесна – цялостна, добре структурирана с много полезна информация. Групата също е много позитивна и мотивираща. Има усещане за подкрепа, знаеш че ако имаш въпрос той ще бъде отговорен. Като цяло много приятно преживяване с хора с обща цел и идеали. Много благодаря за позитивната енергия, подкрепа и споделяне!

Соня

Стела

Аз се чувствам по- спокойна и по-овладяна. Степента на тревогата и паниката в мен спадна поне с едно деление. Като промяна регистрирам сутрин , че не се усещам затлачена и това е голямо предимство. Осезаемо нивото на енергията в мен се е повишило няколкократно. Опитвам се да мисля за деня повече, отколкото какво ми се иска за в бъдеще.

Динамична програма, минава неусетно в предизвикателства и осъзнавания. Повод да избираш различната храна като лек и енергия. Благодаря за усилието и работата, за мотивацията и вълнението.

Преслава

След първото си презареждане – Есенното:

Вчера беше последния ми ден от „Есенното презареждане“ и трябва да си призная, че не ми се искаше да свършва. Научих се да се храня осъзнато, чисто, с храни според сезона. Който ме познава, знае, че не мога да спазвам режими, диети и други хранителни лишения. Но с помощта на Петя, която е изготвила програмата толкова достъпно и лесно за следване, нямах никакви проблеми. Нищо не можа да ме изкуши през тези 2 седмици!И тялото ми се отплаща щедро- чувствам се страхотно и даже успях да се разделя с 2-3 килограма . Опитах невероятно вкусни ястия без месо, които иначе не бих си и помислила да сготвя. Благодаря ти от сърце, Петя, за подкрепата и за всичко, което правиш!

След второто си презареждане – Зимното:

Прекрасно структурирана програма, лесно навигиране, полезни съвети и насоки, подкрепяща група, безценна информация. Благодаря ти за това, което правиш, за подкрепата и отдадеността. Досега никога не съм се чувствала уверена и способна на спазвам какъвто и да било хранителен режим, но благодарение на твоята програма аз успях и то с лекота. Прекрасно е, че не е на всяка цена, а залагаш предимно на личните усещания и нещата да се случват през радост и спокойствие. Благодаря ти 🙏❤️

Преслава

Ели

Това ми беше второто презареждане и мога да кажа ,че на мен и моето тяло се отразява великолепно . Теглото ми намалява ,ставам по енергична,чувствам се по бодра и позитивна . С риск да се повторя, но Момичета правите страхотни неща и съм ви страшно благодарна. Аз съм в един затворен цикъл в ежедневието си и вашата програма ме изважда от него и съм благодарна за това . Продължавайте в същия дух в голяма помощ сте на хората, които искат да живеят пълноценно. Обичам ви . Успех

Ели

Деси

Сега усещам лекота и ми е много добре. И Най-хубавото ми осъзнаване – грижата за тялото може да минава през милостта, радостта и подкрепата и тогава наистина се случва, при това без да се изтезавам психически и физически

Програмата много ми хареса – радвам си, че има продкути, които да си преценя дали да си набавя, а рецептите много ме улеснават и в същото време ме придизвикват да пробвам нещо ново. За втори път минавам през твое презареждане, Петя и се чувствам лека и щастлива, доволна от времето което съм си отделила без излишен стрес и напъване. Бяха чудесни дни на зареждане, разтоварване, споделеност и подкрепа! Благодаря ти ❤️

Деси

Благовеста

След първото си презарежден – Пролетното:

Направих програмата “Пролетно презареждане” с Петя и Ася и съм изключително доволна. Програмата ми даде повече енергия, лекота (свалих 2кг) , по-добро настроение, по-добре перисталтика, куп полезни съвети относно здравословно хранене, рецепти, супер храни, добър сън, ефикасни тренировки, антистресови техники и много други. Силно препоръчвам програмата за хора, които искат да изградят полезни хранителни и двигателни навици в дългосрочен план и най-важното да подобрят здравето и качеството си на живот! Благодаря Петя, пожелавам ти много успех! Дерзай и продължавай да подобряваш живота на хората! Чакам с нетърпение лятното презареждане!

 

По време на четвъртото си презареждане – Зимното:

Чувствам се по-лека и енергична. Перисталтиката ми се ускори, виждам промяна и в кожата ми, която изглежда по-свежа. Също така настроението ми се подобри!

Стигнах до извода, че мога да намаля порциите храна без да оставам гладна и това да ме притеснява. Също така усетих, че колкото повече ям здравословна храна, толкова повече ми се яде такава🙂

Петя, след първото презареждане през април миналата година, аз почти изцяло започнах да се храня с растителна храна, тотално изключих месото и тестениете изделия, от време на време хапвам млечни. Други полезни навици, които съхраних са накисването на ядките, зърнените и бобови, миеното на плодовете и зеленчуци с вода, оцет и сода за хляб, пиеното на пшенична трева с топла вода и лимон сутрин, правенето на смутита, пиенето на протеини на прах, четкането на сухо, контрастни душове, слагането на антицелулитен крем с алое вера и етерична масла от твоята рецепта. Аз спортувам от дълги години, така, че това не е нещо ново за мен. Като цяло програмите оказаха голямо влияние върху ежедневието ми и го подобриха към добро🙂

Благовеста

Милена

След участие в първото си презареждане – Пролетното:

Петя, поздравявам те за труда и усилията, които си вложила в програмата за пролетно презареждане!

Цялата програма е толкова всеобхватна, вложила си толкова много усилия и всеотдайност, за да е изчерпателно, насърчаващо и подкрепящо, просто всичко струи от любов и грижа. И те зареждат и силно мотивират да се отнесем към режима и към себе си по същия начин.

Научих много неща за храненето и това, че обясняваш процесите и с какво едно нещо ни помага или пречи ми беше много полезно, за да взема осъзнато и дългосрочно решение дали да го следвам или не.

Да знаеш, че голяма част от положителното влияние от програмата си ти и твоето отношение и принос като човек, същата програма представена от друга нямаше да е със същия резултат! Заредила си ме с много от всичко! Благодаря ти!

След участие във второто си презареждане – Лятното:

Свалих 5 кг и се чувзтвам пълна с енергия!🔥💃

От 4 години насам никога не бях виждала кантара да показва надолу!💀 Бавно и по малко качвах килограми. В този приод изтощих тялото си с бременност, гледане на бебе, много работа, често до малките часове, допълнителни курсове, смяна да две жилища.. заспивах с тежест за всички задачи, които не съм успяла да свърша и този ден.

Грижата за себе си, както се досещате, отпадна и малко по-малко неглижирах всички здравословни навици, които имах преди. Чувствах се зле, потисках се и се тормозех за това ежедневно.

Преди година си направих консултация с друг нутриционист, който ми направи програма. Бях решила, че е време да се погрижа за себе си. Менюто беше със стриктни грамажи, калории и съставки + тренировки.

Беше много по-трудно от очакваното, всичко беше в много малки количества (освен яйцата), постоянно се чувствах гладна, насилвах се да ям яйца и месо, броях череши… вместо да почувствам удововолетворение от грижата за себе си аз допълнително се измъчвах, че не мога да вляза в този ритъм и да съм стриктна с режима. Всичко пропадна и продължих по старо му, само с още едно огорчение в повече. В началото на годината преболедувах от Ковид и след него серия от застъпващи се настинки и грипове в продължение на 4 месеца. Тялото ми вече размахваше знамето: Не се грижиш за мен! Тази пролет направих „Пролетното Презареждане“ с Петя. Свалих малко, килограм-два, но прилива на енергия беше огромен. Освен по-заредена станах с много по-чиста мисъл и по-ведро настроение. Припомних си, че грижите се отплащат. 
Този път храненето беше много по естествено съвпадащо с естествените нужди на тялото, без никакви измъчващи и насилствени храни. Петя обръща специално внимание на това. Успях да задържа част от съветите и след програмата. ☀️ Без колебание се включих и в „Лятното Презареждане“. Вече видяла огромните ползи, бях силно мотивирана и буквално направих режима с лекота. Тук вече свалих цели 5 кг. и започнах да правя малки стъпки към връщането към спорта с подкрепата на Петя и Ася.

Не съм чувала за друг нутриционист, който да полага такива грижи, да успява да мотивира, да подкрепя индивидуалните нужди на всеки и да разглежда здравословното хранене и живот в толкова широк обсег! Това лято имахме изчерпателни видеа за хранене, спорт, грижа за кожата, редуциране на целулит, подреждане на дома! Всичко това помага за едно добро осъзнаване и пробуждане.

➡️Силно препоръчвам на всеки, които иска да се погрижи за фиругата и здравето си!

 

По време на четвъртото си Презареждане:

За мен това е четвърто поредно сезонно презареждане и с всеки следващ път виждам всъщност колко лесно и естествено е всичко. Този път осъзнавам, че при съществуваща нагласа не е никак трудно всички тези храни да влязат в семейното седмично меню.

Милена

Валентина

С никакви предварителни знания и очаквания се включих в програмата “Лятно презареждане” на Петя, но след 2 седмици съм изумена от резултата (и от себе си :))!

Холистично изготвена програма, която отива далеч извън детокс на организма за 2 седмици. Петя успява постепенно да поднесе сложна информация по лек начин, много емпатично.

Рецептите бяха разнообразни и изключително вкусни (за човек, който досега не е живял без месо)!

Промени изцяло начина ми на хранене и мислене за храната – как, къде и по колко да си набавям и научих за храни, които не съм познавала, а пък те се оказаха много вкусни! И, чудо! Вече не ям шоколад – то имало и живот без него!🙂

 

И отгорена всичко, и целулита ми намаля и психическото ми състояние се подобри!!!

Научих се да се храня с полезни за тялото ми храни. Научих за съществуването на нови храни и рецепти. Научих много и полезна информация как да подхождам холистично и че добрия външен вид, не е диета за 2 седмици и сваляне на определени килограми.

Валентина

Боряна

Намалих количеството храна през деня в положителна насока, без да чувствам глад у умора. Особено за белтъчините от животинки произход много се радвам, тъй като ги изключих от менюто и намерих за себе си начин и идеи какво да ям, което да не е свързано с кашкавал и кисело мляко само 🙂 Страхотни рецепти със сурови съставки – гаспачото и таратор от семки са ми фаворитите. Много лесно може човек да сготви по книжката и рецеприте.

Участвам за втори път в презареждане, организирано от Петя и всеки път научавам нещо ново за хранителните навици. С лекота се следват съветите, рецептите не са сложни, а много вкусни. Петя съветва и дава насоки през цялото време. Чакам следващото презареждане.

Боряна

Ния

Участвах в две програми на Петя – Есенно и Зимно презареждане и съм очарована от програмата, насоките и ефекта, който усетихме цялото семейство. Двете седмици през януари имахме прилив на енергия, лекота и никакъв глад, дори и за сладко, алкохол и тестено, който често усещаме в ежедневието. Щастлива съм, че и 5 годишната ми дъщеря прояде от здравословните закуски и ни кара да ги правим и до днес! Горещо препоръчвам на всеки да се включи в нейна програма, за да усети разликата от една малка промяна. Със сигурност този опит остана и сега сме променили много в ежедневното си хранене, благодарение на Петя и презарежданията! Благодарим!

Ния

Пенка

Благодарение на Asia Raykova попаднах в Зимното предизвикателство на Петя! Няма нищо случайно!!! За мен беше много полезно, приятно и мотивиращо, цялото това приключение. Чувствам се изключително лека, свежа и енергична! Благодаря❤️❤️❤️

С удоволствие бих се включила и в следващото предизвикателство! Препоръчвам с две ръце❤️

Пенка

Галя

След участие в първото си презареждане – Зимното:

Благодарение на Ася Райкова разбрах за Зимното презареждане. За мен беше много полезно включването в програмата. Препоръките и информацията давана от Петя и много ценна. Препоръчвам с две ръце❤️

След участие в третото си презареждане – Лятното:

За мен Лятното презареждане отново беше извор на изключително полезна информация за здравето и добрата форма. Рецептите са разнообразни и вкусни.

Галя

Невена

Петя, благодаря за всички насоки и подкрепа. Важно е, че ти самата също се включваш в презареждането ( а не просто да даваш насоки) и смятам, че това има огромно значение и се отразява като цяло на групата. Аз самата определно усещам разлика, както във вкусовите рецептори, така и в обонянието. И както спомена, много ми е приятно, когато на коремчето ми е леко.Благодаря и на момичетата в групата!

Невена

Как можеш да определиш Зимното презареждане с едно изречение?

Фани

Обич.❤️

Фани

Мария

За мен това презареждане беше завръщане отново на пътя към себе си.

Мария

Борислава

За мен презареждането е рестарт на грижата за добрата ми форма. Определено бях загубила навика за балансирано хранене и ежедневна тренировка и това ми даде един хубав старт да се взема в ръце отново.

Борислава

Соня

Презареждането ми помогна да се рестартирам, да спра хаоса в ежедневието и да изпитам удовлетворение от храната. Трудната част за мен тепърва предстои – с малки стъпки да затвърдим наученото и да създадем навици с които да живеем. Успех на всички дами!

Соня

Мария

Моята една дума – себегрижа! Благодаря Петя , че отново ме съпроводи с внимание и лекота в това да се поставя във фокуса на обгрижването!

Мария

Стела

Презареждането за мен бе истински подарък, за тялото, за душата и за сърцето!❤️

Стела

Деси

За мен това презареждане беше от една страна лекота и радост в грижата за себе си, откритие в емоционален план и споделеност и подкрепа от близък приятел! Доволна и щастлива съм!❤️

Деси

Зорница

Презареждането ми напомня за детството. Ставах гладна, плодове и зеленчуци много обичах. С времето спрях закуската, салатите останаха, но плодовете изчезнаха от менюто ми. 🙂 Сега мисля да се върна в детството Закуска, плодове, зеленчуци и ранна вечеря. Благодаря, Петя!

Зорница

Преслава

За мен презареждането е началото на грижата за себе си през цялата година. Радвам се, че точно така започвам годината и се надявам да надградя и затвърдя наученото през тези две седмици.

Преслава

Ели

За мен презареждането е 90% начин на живот.

Ели

Милена

Затвърждаване на всичко научено за една година с теб❤️.

Милена

Благовеста

Презареждането за мен е здраве, грижа и любов към самата себе си!❤️🙂

Благовеста