Какво представлява програмата

“Есенно презареждане” e онлайн програма, която ще се проведе в затворена фейсбук група от 3-ти до 16-ти октомври 2022г.

Целта на програмата е да се презаредим чрез:
fast-food-burger-and-fries-2022-03-05-12-20-06-utc
Премахване на тежки и възпалителни храни
10
Подхранване на телата ни с лека, пълноценна, растителна и сезонна храна.
8
Подкрепа на навика ни за редовно движение чрез кратки и ефективни тренировки с Ася Райкова. Раздвижване на лимфата за подпомагане на детокс процесите, съвети и упражнения за красив гръб и стойка.
6
Фейс йога с Мима Краевска – масаж и упражнения за лице за раздвижване на лимфата, намаляване на двойната брадичка, кръговете под очите. Съвети и упражнения за красива осанка.
Female checking blood sugar level on background with diabetic accessories
Идеи и съвети за балансиране на кръвната захар, което ще помогне за намаляване на неустоимите желания, подобряване на метаболизма, по-лесно отслабване, подобряване на съня, балансиране на хормоните.
Healthly food on the table in the kitchen

Информация за различни храни – микро и макронутриенти, ползи и за какво да внимаваме.

2

Подкрепа, мотивация, споделеност и позитивна енергия в групата.

Какво включва програмата
Водещи на програмата

Петя Фачиковаавтор на програмата, нутриционист – възпитаник на Канадския институт по природосъобразно хранене (CSNN). 

Мисията ми е да те вдъхновя и подкрепя в грижата за себе си и семейството ти чрез балансирано, природосъобразно хранене, и здравословен начин на живот за повече енергия и благоденствие.

Със специалното участие на:
asya

Ася Райкова
треньор и майка


Вдъхновявам съвременните жени да се движат редовно – да се чувстват страхотно в тялото си, да последват мечтите си и да бъдат пример за своите деца.

mima-puqtrb2342mo95fn5yz186kqvhcohfp4dvifrzgrlk

Мима Краевска
международно сертифициран треньор по йога за лице и фейсфитнес, рефлексология на лицето и антиейдж експерт.


Моята страст е да тренирам и мотивирам жените, как по напълно естесвен начин, без скалпел и инжекции да поддържат лицето и кожата си млади, здрави и стегнати.
Да се предпазим и корегираме нежеланите следи на времето и най-вече на вредните навици и неосъзнато отношение към лицето, тялото и себе си.
И да ги заместим със здравословни навици и любов към себе си.

Отзиви от участнички в предишните издания на програмата:

Преслава

Вчера беше последния ми ден от „Есенното презареждане“ и трябва да си призная, че не ми се искаше да свършва. Научих се да се храня осъзнато, чисто, с храни според сезона. Който ме познава, знае, че не мога да спазвам режими, диети и други хранителни лишения. Но с помощта на Петя, която е изготвила програмата толкова достъпно и лесно за следване, нямах никакви проблеми. Нищо не можа да ме изкуши през тези 2 седмици!И тялото ми се отплаща щедро- чувствам се страхотно и даже успях да се разделя с 2-3 килограма . Опитах невероятно вкусни ястия без месо, които иначе не бих си и помислила да сготвя. Благодаря ти от сърце, Петя, за подкрепата и за всичко, което правиш!

Преслава

Ралица

Благодарим ти от сърце за ежедневната добра мисъл, грижа, съвети, подготовка на полезна информация и видеа през цялата изминала седмица и не само! Щастлива и благодарна съм, че ни увличаш така хубаво в грижа и внимание към самите себе си Твоят положителен заряд, топла енергия и подкрепа резонираше и в нашето семейство и седмицата ни беше просто прекрасна, благотворна и лека. Уютът и позитивизмът в групата, както и съветите по допълнителните теми, които ни даваше, Петя, ми повлия изключително разтоварващо не само физически, но и психически през иначе не леката ми работна седмица. Всичко беше чудесно, Петя!

Ралица

Благовеста

Направих програмата “Пролетно презареждане” с Петя и Ася и съм изключително доволна. Програмата ми даде повече енергия, лекота (свалих 2кг) , по-добро настроение, по-добре перисталтика, куп полезни съвети относно здравословно хранене, рецепти, супер храни, добър сън, ефикасни тренировки, антистресови техники и много други. Силно препоръчвам програмата за хора, които искат да изградят полезни хранителни и двигателни навици в дългосрочен план и най-важното да подобрят здравето и качеството си на живот! Благодаря Петя, пожелавам ти много успех! Дерзай и продължавай да подобряваш живота на хората! Чакам с нетърпение лятното презареждане! 🙂

Благовеста

Мария

Научих много неща за въздействието на храната и начините, по които е добре да се приготвя и консумира. Също фактът, че получих синтезирано и същевременно комплексно разбиране за това как всичко е свързано и как работи организмът като една система. Това, което ми даде програмата е увереност и спокойствие, че мога да се грижа за себе си. За мен беше голяма изненада преживяването тези две седмици на зимно презареждане! Освен нови знания, открих нови неща за себе си и тялото си! Чакам с нетърпение пролетното издание! Благодаря ти Петя!

Мария

Габриела

Петя, благодаря за това преживяване. От 2 годин се лутам в храненето и за първи път мога да кажа, че чувствам на мястото си, благодаря! 🙂

Габриела

Надежда

Имах удоволствието да участвам в програмата „Лятно презареждане . Програмата е разработена с изключително внимание, всеобхватна е и обединява всички аспекти на здравословния начин на живот във физически, психически, духовен и емоционален план, както и добрия външен вид. Благодаря и на останалите дами, които бяха част от програмата за позитивното отношение, за себераздаването и безценните съвети. Определено сте генератор на позитивни промени в живота на хората, избрали да Ви се доверят.

Пожелавам успех и удовлетворение в бъдещите начинания. Когато се влага сърце и позитивен заряд в работата и отношението с околните, резултатите винаги са чудесни!

Надежда

Милена

“Петя, поздравявам те за труда и усилията, които си вложила в програмата за пролетно презареждане!

Цялата програма е толкова всеобхватна, вложила си толкова много усилия и всеотдайност, за да е изчерпателно, насърчаващо и подкрепящо, просто всичко струи от любов и грижа. И те зареждат и силно мотивират да се отнесем към режима и към себе си по същия начин.

Научих много неща за храненето и това, че обясняваш процесите и с какво едно нещо ни помага или пречи ми беше много полезно, за да взема осъзнато и дългосрочно решение дали да го следвам или не.

Да знаеш, че голяма част от положителното влияние от програмата си ти и твоето отношение и принос като човек, същата програма представена от друга нямаше да е със същия резултат! Заредила си ме с много от всичко! Благодаря ти!”

Милена

Боряна

“Участвам за втори път в презареждане, организирано от Петя и всеки път научавам нещо ново за хранителните навици. С лекота се следват съветите, рецептите не са сложни, а много вкусни. Петя съветва и дава насоки през цялото време. Чакам следващото презареждане.”

Валентина

“С никакви предварителни знания и очаквания се включих в програмата “Лятно презареждане” на Петя, но след 2 седмици съм изумена от резултата (и от себе си J)!

Холистично изготвена програма, която отива далеч извън детокс на организма за 2 седмици. Петя успява постепенно да поднесе сложна информация по лек начин, много емпатично.

Рецептите бяха разнообразни и изключително вкусни (за човек, който досега не е живял без месо)!

Промени изцяло начина ми на хранене и мислене за храната – как, къде и по колко да си набавям и научих за храни, които не съм познавала, а пък те се оказаха много вкусни! И, чудо! Вече не ям шоколад – то имало и живот без него! J

И отгорена всичко, и целулита ми намаля и психическото ми състояние се подобри!!!”

Валентина

Ели

“Това ми беше второто презареждане и мога да кажаа, че на мен и моето тяло се отразява великолепно. Теглото ми намалява, ставам по-енергична, чувствам се бодра и позитивна. С риск да се повтора, но Момичета правите страхотни неща и съм ви страшно благодарна. Аз съм в един затворен цикъл в ежедневието си и вашата програма ме изважда от него и съм благодарна за това. Продължавайте в същия дух, в голяма помощ сте на хората, които искат да живеят пълноценно. Обичам ви. Успех J”

Ели

Борислава

“Зимното презареждане с Петя и Ася ми помогна бързо и лесно да се отърва от няколко килограма, качени по време на празниците. Тъй като участвах и в програмата за есенно презареждане, където научих много полезни неща, този път основна роля имаше силната мотивация благодарение на Петя и това да бъда част от подкрепяща група.”

Борислава

Пенка

“Благодарение на Ася Райкова попаднах на Зимното презареждане на Петя! Няма нищо случайно!!! За мен беше много полезно, приятно и мотивиращо цялото това приключение. Чувствам се изключително лека, свежа, енергична! Благодаря !

С удоволствие бих се включила и в следващото предизвикателство! Препоръчвам с две ръце!”

Пенка
Какви са ползите от програмата
Програмата е за теб, ако искаш:
100+УЧАСТИЯ
73%ОТ ДАМИТЕ, УЧАСТВАЛИ В ПРОГРАМАТА, СЕ ЗАПИСВАТ ОТНОВО ЗА СЛЕДВАЩО ИЗДАНИЕ
98%ОТ УЧАСТНИЧКИТЕ БИХА ПРЕПОРЪЧАЛИ ПРОГРАМАТА НА ПРИЯТЕЛКИ И БЛИЗКИ.

Често задавани въпроси

 1. 1
  Мога ли да се включа от чужбина?

  Програмата се изпълнява изцяло онлайн в удобно за всеки време. Може да участвате от всяка точка на света.

 2. 2
  Подходяща ли е по време на бременност и кърмене?

  Програмата е предназначена за подпомагане по лек и щадящ начин на детокс процесите в тялото, затова не е подходяща по време на бременност и кърмене.

 3. 3
  Гладува ли се по време на програмата?

  Не, не се гладува. Даваме на тялото си почивка от тежки и възпалителни храни, но го подхранваме с разнообразна, пълноценна, сезонна и растителна храна. В примерното меню също няма конкретни грамажи.

 4. 4
  Нужно ли е да спазвам точен режим на хранене?

  Не е нужно да се спазва примерното меню. То е съставено с рецепти от дигиталната книжка с рецепти, за да улесни хората, които имат нужда от точен план. Всички, които не обичат конкретен план си нагласят храненето спрямо принципите на програмата и се вдъхновяват с идеи от книжката и споделените рецепти.

Имаш въпроси за програмата?

Свържи се с нас

 • 2 + 20 =
  Cart