3-дневен детокс по пълнолуние

Дори да се стараем да се храним здравословно и изчистено, ние сме хора и сме заобиколени от изкушения, изобилие от различни храни и много токсични вещства.

И въпреки че тялото ни ежедневно работи, за да се справи с всички предизвикателства и да изхвърли токсичните вещества навън, е важно ние редовно да го подкрепяме, за да работят всички органи и системи оптимално.

Качеството на храната, видът на храната, количеството на храната, дори начинът ни на хранене определя до колко натоварваме нашата храносмилателна система.

Затова е добре да имаме специални ритуали и навици, които да са част от превантивната грижа за нашето здраве и красота.

Регулярните кратки периоди с по-лека храна и подкрепа на детокс процесите в тялото ни могат да ни бъдат полезни за:
И всичко това води до:
qnq6EyQN
19

Ако искаш да въведеш редовен кратък 3-дневен детокс всеки месец като част от здравословния си начин на живот.

 

Ето какво включва 3-дневната детокс програма по време на пълнолуние:
Водещ на курса

Петя Фачикова –автор на програмата, създател на програмата Сезонно презареждане, нутриционист, майка – възпитаник на Канадския институт по природосъобразно хранене (CSNN). Мисията ми е да те вдъхновя и подкрепя в грижата за себе си чрез сезонно и природосъобразно хранене и здравословен начин на живот за повече енергия и благоденствие.

5
Програмата е за теб, ако:

Възползвай се от най-ниската цена за абонамент за месеците до края на годината без юни и октомври, когато ще се проведат Сезонните презареждания.

Вземи абонамент за 5 месеца (юли, август, септември, ноември и декември) с 40% отстъпка от регулярната цена само за 66 лв (редовна цена 110лв.) до 15.07.

Или се включвай в избрани от теб месеци с такса от 22лв. за едно участие в 3-дневната детокс програма.

Имаш въпроси за курса?

Свържи се с нас

  • 1 + 81 =