21-дневен имейл курс за подкрепа на чревния баланс

Какво представлява курсът:

“Щастливи черва” e курс, по време на който, в рамките на 21 дни ще получаваш ежедневен имейл с текст и/или видео със систематизирана информация за малки промени в храненето и начина на живот, с които да подкрепиш своето чревно здраве.

Ще получаваш ежедневно предизвикателство, което ще ти помага по лесен и забавен начин да интегрираш промените в живота си, така че да изградиш здравословни навици в грижа за чревното си здраве.

С курсът ще научиш как да се грижиш за чревното си здраве, така че да имаш балансиран микробиом и здрави черва.

Можеш да се запишеш по всяко време и да минеш курса в собствено темпо. Материалите ще са в твоята поща и ще са ти на разположение завинаги.

Какво не е курсът “Щастливи черва”:

Програма с хранителен режим

Програма за диагностика и лечение

Какво ще научиш
4
Курсът е за теб, ако желаеш да направиш червата си щастливи, за да ти се отблагодарят с:
Водещ на курса

Петя Фачикова –автор на курса, нутриционист, майка – възпитаник на Канадския институт по природосъобразно хранене (CSNN).  Създател на онлайн програмата “Сезонно презареждане”. Мисията ми е да те вдъхновя и подкрепя в грижата за себе си чрез балансирано, сезонно, природосъобразно хранене и здравословен начин на живот за повече енергия и благоденствие.

Вярвам, че превенцията е най-доброто лекарство. Създадох курса “Щастливи черва”, за да ти покажа какво обичат твоите черва и микробиом, за да функционират оптимално. Ще те подкрепя  да направиш малки промени в начина си на хранене и живот, за да се радваш на по-добро общо здраве.

Какво включва курсът
Бонуси

Искаш ли да подкрепиш своя чревен баланс?

Цена (обмен): 59лв.

Често задавани въпроси

 1. 1
  Мога ли да се включа от чужбина?

  Курсът се провежда по имейл, така че може да се участва от всяка точка на света.

 2. 2
  Колко време отнема на ден участието в курса?

  Курсът е подходящ дори за много заети хора, защото гледането и/или четенето на дневното видео или имейл отнема между 5-15 минути.

 3. 3
  Притеснявам се, че няма да успея да следя ежедневно имейла си.

  Всички материали ще останат в твоя имейл и ще може да ги проследиш със собствено темпо. Достъпът е безсрочен.

 4. 4
  Включен ли е план за хранене?

  Не, това не е програма с хранителен режим. Целта е да ти предоставя ценна информация как с малки стъпки да се грижиш ежедневно за чревния си баланс.

 5. 5
  Имам здравословен проблем с червата? Курсът ще ми помогне ли да се излекувам?

  Курсът е с образователна цел. Не е предназначен за диагностициране, лечение, предотвратяване на дисфункция, състояние или заболяване, нито е медицински съвет. Информацията следва да се прилагат спрямо личното желание и здравословно състояние. При всякакви симптоми, съмнения, диагнози е нужно да се консултираш със своя лекар.

Имаш въпроси за курса?

Свържи се с нас

 • 5 + 80 =