Какво представлява програмата

14-дневна програма за презареждане за повече енергия и лекота в синхрон със сезона.

Ако желаеш да подкрепиш детокс процесите в тялото си, да получиш холистична програма за цялостна грижа за себе си, да разнообразиш менюто си със сезонни, лесни и бързи рецепти на растителна основа и всичко това да направиш в собствен ритъм, тази програма може да ти е много полезна.

Как се роди идеята за този формат на програмата

Вече 9 сезона провеждах моята авторска програма “Сезонно презареждане”.

Целта на програмата е всеки сезон да си подаряваме специална грижа, за да даваме възможност на тялото ни да се балансира чрез:

  • нежно олекотяване на храненето си
  • подкрепа на детокс процесите в тялото си
  • почивка от тежки и възпалителни храни
  • рестартиране на здравословните си навици
  • подхранване на тялото ни в синхрон със сезона на базата на цялостна растителна храна с бързи, лесни и вкусни рецепти.

Програмата се осъществява онлайн в затворена фейсбук група. От самото начало на провеждане на програмата се включваха само дами и така постепенно фокус темите, на които обръщаме внимание, са с главна насоченост към нежния пол.

Междувременно получавах запитвания дали програмата е подходяща за мъже.

Има много дами, които изпълняват програмата заедно със своята половинка и всички се радват на прекрасни резултати.

Eто какво сподели една от участничките:

“От това издание най-добрият резултат е, че всички вкъщи преминаха на такова хранене, а мъжът ми даже не иска да го спира . Дъщеря ми издържа само една седмица, но е много доволна от себе си.”

Изчистеното хрананене на базата на цялостна растителна храна е подходящо за всички членове на семейството.

Преди няколко издания и моят съпруг пожела да изпълни “Сезонното презарежданео”  заедно с мен. Толкова много му хареса, че след края на програмата спря да хапва захарни изделия. След друго издание на програмата спря да има нужда от хляб и като цяло започна да се храни по-здравословно, балансирано и да се радва на фантастичния вкус на сезонните и цялостни растителни храни. И вече не пропуска нито едно Презареждане.

Така че, програмата е много подходяща, както за дами, така и за господа, а още по-добре за двойки, които желаят заедно да се погрижат за себе си.

Програмата е само 2 седмици всеки сезон и не на всеки е удобен конкретния период. Затова получаваш възможност да получиш системата и материалите на програмата “ Сезонно презареждане” и да я изпълниш самостоятелно, когато ти е удобно с “Презареждам в собствен ритъм – EСЕН”

Какво включва програмата
Автор на програмата

Петя Фачикова – автор на програмата, майка, нутриционист  – възпитаник на Канадския институт по природосъобразно хранене (CSNN).

„Мисията ми е да те вдъхновя и подкрепя в грижата за себе си чрез балансирано, сезонно, природосъобразно хранене и здравословен начин на живот за повече енергия и благоденствие.“

Защо създадох програмата:

Създадох програмата “ Сезонно презареждане” с идеята да получиш топла грижа за леко разтоварване, енергизиране и балансиране на тялото в синхрон с природата.

  • Защото около 10 години си правих сама такъв тип разтоварване 1-2 пъти годишно и след като завърших обучението си към CSNN задълбочих знанията си, систематизирах ги и исках да бъдат полезни и на други хора, които желаят да се грижат за себе си.
  • Защото живеем в един токсичен свят и е важно да имаме периоди, в които подкрепяме тялото си да се справи с токсините по лек и щадящ начин.
  • Защото в днешно време е много лесно да излезем от ритъм и да прекалим с храна, алкохол, сладкиши, мазни храни, да се обездвижим. Затова е важно регулярно да си отделяме специално време за грижа и рестарт.
  • Защото с промяната на сезоните се променят нуждите на тялото ни и с тази кратка програма подхранваме тялото си на клетъчно ниво като наблягаме на най-подходящите за сезона храни.
Тренировките в програмата са с Ася Райкова:
asya

Ася Райкова
– треньор и майка

Ася е треньор на жени и ни вдъхновява да се движим редовно и разнообразно. Предлага кратки и ефективни тренировки, за раздвижване на лимфата, подкрапа на детокс процесите и цялостното ни здраве.

Програмата е за теб, ако
Juice

Ако ти е време да се погрижиш за себе си, заяви своята програма “Презареждаме в собствен ритъм – ЕСЕН”

Редовна цена 59 лв.

Бонуси към програмата:

• Отговори от мен на 3 твои съобщения с въпроси за програмата в рамките на 2 месеца от покупката й.

• По избор Наръчник за балансиране на кръвната захар или Помагало за намаляване на целулита

Вземи до 30.11 на специална цена от 29 лв.

Чудиш се дали програмата е подходяща за теб?

Пиши ми

  • 3 + 99 =