Warning: array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given in /home/petyafac/public_html/wp-content/plugins/naturalife-extensions/inc/elementor-config.php on line 585

14-дневна онлайн програма за грижа за себе си за повече енергия и лекота в синхрон с пролетта

От 15-ти до 28-ми април

Началото на пролетта е най-подходящото време да си направим леко разтоварване след зимата, когато обикновено си похапваме повече.


Не говоря за глад, за броене на калории, за грамажи, а за подкрепа на тялото ни да се прочисти и разтовари като просто ограничим тежките и възпалителни храни и наблегнем на противовъзпалителните храни, лесни и вкусни ястия на растителна основа с превес на сезонната храна.

И всичко това, за да кажем „благодаря“ на нашето любимо тяло, което прави всичко по силите си да поддържа баланс, а ние просто трябва да го подкрепяме и да не му пречим.

Ако въпреки разбуждащата се природа,

Усещаш умора, липса на енергия, леко покачване на теглото.

Искаш отново да се чувстваш комфортно в дънките си.

Искаш да се движиш с лекота.

Искаш по-плоско коремче.

Искаш да се чувстваш женствена в любимите си рокли.

Мислиш за следващата диета…

Но знаеш, че тя носи огорчения, стрес, йо-йо ефект.

Хвърля те в ограничения, мъки.

Знаеш, че това не работи за теб.

Разбирам те. Аз съм една от вас.

В търсене на баланса и грижата за здравето, вече 10 сезона провеждах моята онлайн програма “Сезонно презареждане”,

В която те подкрепям с топла грижа, знания, идеи, вдъхновение.

В програмата не броим калории, не мерим грамажи.

Храним се вкусно, подкрепяйки здравето си,

Подхранваме тялото си с пълноценна растителна храна като наблягаме на сезонните храни,

Даваме си почивка от някои тежки и възпалителни храни,

Помагаме на тялото ни да се балансира,

Постепенно започваме да стопяваме коремчето си,

Увеличаваме енергията си и желанието за движение,

Наслаждаваме се да си приготвяме и хапваме здравословни и вкусни храни,

Подобряваме връзката си с храната.

И всички това не трае само 2 седмици, колкото е продължителността на програмата, защото вдъхновението и ефекта от промяната ни помага в изграждането на дългосрочни здравословни навици.

Какво представлява програмата

“Пролетно презареждане” e онлайн програма, която ще ти даде топла грижа за балансиране, прилив на енергия и усещане за лекота чрез нежно и приятно разтоварване в синхрон с природата.

В рамките програмата ще откриеш предимствата на цялостната растителна храна. Ще подкрепиш детокс процесите и цялостното си здраве с холистичен подход.

Програмата ще се проведе в затворена фейсбук група от 15-ти до 28-ти април.

Целта на програмата е да се презаредим чрез:
fast-food-burger-and-fries-2022-03-05-12-20-06-utc
Премахване на тежки и възпалителни храни
Подхранване на телата ни с лека, пълноценна, растителна и сезонна храна.
detox

Подкрепа на детокс процесите в тялото ни, грижа за алкално-киселинния баланс.

7

Подкрепа на навика ни за редовно движение чрез кратки и ефективни тренировки с Ася Райкова.

26

 Подкрепа и насоки как да се грижим външно за кожата си от Лили Тодорова.

2

Подкрепа, мотивация, лично отношение, споделеност и позитивна енергия в затворена група.

Представи си
Какво не е програмата
9
Какво включва програмата
Бонуси към програмата
Водещ на програмата

Петя Фачикова –автор на програмата, нутриционист, майка – възпитаник на Канадския институт по природосъобразно хранене (CSNN). Мисията ми е да те вдъхновя и подкрепя в грижата за себе си чрез балансирано, сезонно, природосъобразно хранене и здравословен начин на живот за повече енергия и благоденствие.

Защо създадох програмата:

Създадох програмата “ Сезонно презареждане” с идеята да получиш топла грижа за леко разтоварване, енергизиране и балансиране на тялото в синхрон с природата.

 • Защото около 10 години си правих сама такъв тип разтоварване 1-2 пъти годишно и след като завърших обучението си към CSNN задълбочих знанията си, систематизирах ги и исках да бъдат полезни и на други хора, които желаят да се грижат за себе си.
 • Защото живеем в един токсичен свят и е важно да имаме периоди, в които подкрепяме тялото си да се справи с токсините по лек и щадящ начин.
 • Защото в днешно време е много лесно да излезем от ритъм и да прекалим с храна, алкохол, сладкиши, мазни храни, да се обездвижим. Затова е важно регулярно да си отделяме специално време за грижа и рестарт.
 • Защото с промяната на сезоните се променят нуждите на тялото ни и с тази кратка програма подхранваме тялото си на клетъчно ниво като наблягаме на най-подходящите за сезона храни.
Със специалното участие на:
asya

Ася Райкова
треньор и майка


Вдъхновявам съвременните жени да се движат редовно – да се чувстват страхотно в тялото си, да последват мечтите си и да бъдат пример за своите деца.

Lili

Лили Тодорова

експерт козметолог с над 15години опит в грижата за кожата

Помага на жени, мъже и деца в тийнейджърска възраст да подобрят цялостно състоянието на кожата си и да се справят с проблеми като акне, пигментация, нарушен релеф на кожата, фини линии и бръчици, розацея и отпусната посивяла кожа загубила своята еластичност. Посредством авторски козметични програми и контролирана домашна грижа изграждаме здрава, млада и красива кожа всеки ден.

Отзиви от участнички в предишните издания на програмата:

Преслава

Прекрасно структурирана програма, лесно навигиране, полезни съвети и насоки, подкрепяща група, безценна информация. Благодаря ти за това, което правиш, за подкрепата и отдадеността. Досега никога не съм се чувствала уверена и способна на спазвам какъвто и да било хранителен режим, но благодарение на твоята програма аз успях и то с лекота. Прекрасно е, че не е на всяка цена, а залагаш предимно на личните усещания и нещата да се случват през радост и спокойствие. Благодаря ти!

Невена

Петя, благодаря за всички насоки и подкрепа. Важно е, че ти самата също се включваш в презареждането ( а не просто да даваш насоки) и смятам, че това има огромно значение и се отразява като цяло на групата. Аз самата определно усещам разлика, както във вкусовите рецептори, така и в обонянието. И както спомена, много ми е приятно, когато на коремчето ми е леко.Благодаря и на момичетата в групата!

Благовеста

Направих програмата “Пролетно презареждане” с Петя и Ася и съм изключително доволна. Програмата ми даде повече енергия, лекота (свалих 2кг) , по-добро настроение, по-добре перисталтика, куп полезни съвети относно здравословно хранене, рецепти, супер храни, добър сън, ефикасни тренировки, антистресови техники и много други. Силно препоръчвам програмата за хора, които искат да изградят полезни хранителни и двигателни навици в дългосрочен план и най-важното да подобрят здравето и качеството си на живот! Благодаря Петя, пожелавам ти много успех! Дерзай и продължавай да подобряваш живота на хората! Чакам с нетърпение лятното презареждане! 🙂

Мария

Научих много неща за въздействието на храната и начините, по които е добре да се приготвя и консумира. Също фактът, че получих синтезирано и същевременно комплексно разбиране за това как всичко е свързано и как работи организмът като една система. Това, което ми даде програмата е увереност и спокойствие, че мога да се грижа за себе си. За мен беше голяма изненада преживяването тези две седмици на зимно презареждане! Освен нови знания, открих нови неща за себе си и тялото си! Чакам с нетърпение пролетното издание! Благодаря ти Петя!

Габриела

Петя, благодаря за това преживяване. От 2 годин се лутам в храненето и за първи път мога да кажа, че чувствам на мястото си, благодаря! 🙂

Невена

Петя, благодаря за всички насоки и подкрепа. Важно е, че ти самата също се включваш в презареждането (а не просто да даваш насоки) и смятам, че това има огромно значение и се отразява като цяло на групата. Аз самата определно усещам разлика, както във вкусовите рецептори, така и в обонянието. И както спомена, много ми е приятно, когато на коремчето ми е леко.Благодаря и на момичетата в групата!

Мария

Научих много неща за въздействието на храната и начините, по които е добре да се приготвя и консумира. Също фактът, че получих синтезирано и същевременно комплексно разбиране за това как всичко е свързано и как работи организмът като една система. Това, което ми даде програмата е увереност и спокойствие, че мога да се грижа за себе си. За мен беше голяма изненада преживяването тези две седмици на зимно презареждане! Освен нови знания, открих нови неща за себе си и тялото си! Чакам с нетърпение пролетното издание! Благодаря ти Петя!

Цветана

Петя, искам да ти благодаря за отдадеността, полезните материали и старание програмата да мине толкова добре. За съжаление този път нямах време да споделям, но за мен най-важното е, че още първият път когато се включих, ти преобърна нагласата ми към този начин на хранене, така че да преоткрия нови здравословни вкусотии, да изчистя тялото си и да го правя с удоволствие и грижа за себе си. От това издание най-добрият резултат е, че всички вкъщи преминаха на такова хранене, а мъжът ми даже не иска да го спира. Дъщеря ми издържа само една седмица, но е много доволна от себе си. С една дума мисията ти да разпространяваш здравословно хранене и начин на живот е преизпълнена. Благодаря ти!

Благовеста

Имах удоволствието да направя 4-ри презареждания с Петя! Смело мога да твърдя, че програмата е на световно ниво! Всяко презареждане беше съобразено спрямо сезона относно рецепти и продукти и със специално подбрани теми базирани на нуждите на участничките. Петя е изключителен професионалист, с много натрупани знания, но най-важното тя е много отдадена и целеустремена да прави хората по-здрави и щасливи. Програмите ме научиха на много по отношение на полезни хранителни навици, мобилност, грижа за кожата, фактори, които влият на теглото и здравето и много други. Във всяка програма участват различни специалисти в зависимост от подбраните тематики. Благодарение на програмите създадох дългосрочни полезни хранителни и двигателни навици. Едно от най-големите плюсове на програмата е, че се случва в малки групи от силно мотивирани дами, които се подкрепят и мотивират взаимно. Освен това има малки предизвикателства и игри, които правят това приключение още по-приятно и някак си минава неусетно. Много ти благодаря Петя!

Даниела

След няколко участия в програмата съм много съм щастлива, че овладях умението да мога да си осигуря без проблем 2 седмици растителна храна. Струваше ми се толкова непосилно. Още повече, че се научих как да комбинирам тренировките си с този режим. И нещо, което ми е много интересно като резултат и ме радва безкрайно: научих се да вечерям.без вино. Не само ми стана лесно, ами вече не ми се пие! Това е невероятно! Не ми харесва вече. Това са огромни ползи!

Афродита

Благодаря ти, Петя, за страхотната енергия,която даваш. И този път беше супер приятно за мен в тези две седмици.Благодаря и за допълнителните материали, изгледах всичко и е супер вдъхновяващо. Опитах нови неща и очаквам с нетърпение следващото презареждане! Много прегръдки изпращам и до нови срещи!

Ели

Петя ,твоя методи за презареждане невероятен . Не си спомням кога за последно съм се чувствала толкова енергична и все едно летя. Благодарение на теб си спомних за това прекрасно състояние. Върна ме в детството ми. Благодаря ти . Продължавай все така да помагаш на хората да осъзнаят ,че сме това, с каквото се храним и не сме кошче на индустриалните боклуци.

Милена

Затвърждаване на всичко научено за една година с теб❤️.

Милена

Габриела

Петя, благодаря за това преживяване. От 2 годин се лутам в храненето и за първи път мога да кажа, че чувствам на мястото си, благодаря! 🙂

Какви са ползите от програмата
6
Програмата е за теб, ако искаш:
1
Фокус темата, на която ще обърнем внимание по време на “Пролетно презареждане” е:
74%ОТ ДАМИТЕ, УЧАСТВАЛИ В ПРОГРАМАТА, СЕ ЗАПИСВАТ ОТНОВО ЗА СЛЕДВАЩО ИЗДАНИЕ
98%ОТ УЧАСТНИЧКИТЕ БИХА ПРЕПОРЪЧАЛИ ПРОГРАМАТА НА ПРИЯТЕЛКИ И БЛИЗКИ.
Имаш въпроси за програмата?

Запиши се за “Пролетното презареждане” от 15-ти април.

Такса: 89 лв.

Промоционална такса за ранно записване до 8-ми април - 74лв.

Свържи се с нас

 • 8 + 29 =

Често задавани въпроси

 1. 1
  Програмата се изпълнява изцяло онлайн в удобно за всеки време. Може да участвате от всяка точка на света.

  Програмата се изпълнява изцяло онлайн в удобно за всеки време. Може да участвате от всяка точка на света.

 2. 2
  Колко време отнема на ден участието в програмата?

  Нужно е малко време за подготовка на храната, но няма нищо задължително и ограничаващо. Всеки може да си приготви храната спрямо личното време и ангажираност. Видеата и тренировките могат да се гледат и правят в удобно за всеки време и според желанието.

 3. 3
  Притеснявам се, че няма да успея да гледам всички видеа и да направя тренировки

  Групата ще остане отворена за минимум от 1 година така че ще може да гледаш и да си припомняш всичко, което желаеш. Достъпът до видеата с тренировки с Ася е безсрочен и ще можеш да ги правиш, когато пожелаеш и след края на програмата.

 4. 4
  Подходяща ли е по време на бременност и кърмене?

  Програмата е предназначена за подпомагане по лек и щадящ начин на детокс процесите в тялото, затова не е подходяща по време на бременност и кърмене.

 5. 5
  Гладува ли се по време на програмата?

  Не, не се гладува. Даваме на тялото си почивка от тежки и възпалителни храни, но го подхранваме с разнообразна, пълноценна, сезонна и растителна храна. В примерното меню също няма конкретни грамажи, не броим калории. Давам различни опции по време на програмата за хората, които искат по-лек вариант и за хората, които желаят да им е по-предизвикателно.

 6. 6
  Нужно ли е да спазвам точен режим на хранене?

  Не е нужно да се спазва примерното меню. То е съставено с рецепти от дигиталната книжка с рецепти, за да улесни тези, които имат нужда от точен план. Всички, които не обичат конкретен план си нагласят храненето спрямо принципите на програмата и се вдъхновяват с идеи от книжката и споделените рецепти.

Имаш въпроси за програмата?

Свържи се с нас

 • 8 + 46 =