Какво представлява програмата

“Пролетно презареждане” e онлайн програма, която ще се проведе в затворена фейсбук група от 3-ти до 16-ти април.

Целта на програмата е да се презаредим чрез:
fast-food-burger-and-fries-2022-03-05-12-20-06-utc
Премахване на тежки и възпалителни храни
10
Подхранване на телата ни с лека, пълноценна, растителна и сезонна храна.
7

Подкрепа на навика ни за редовно движение чрез кратки и ефективни тренировки с Ася Райкова. Раздвижване на лимфата за подпомагане на детокс процесите.

detox

Идеи и съвети за подпомагане на детокс процесите в тялото по време на програмата и в ежедневието, какво е важно, за да отслабваме здравословно, защо е трудно да бъдем постоянни в изграждането на здравословни навици и как да се справим с това.

2

Подкрепа, лично отношение, мотивация, споделеност и позитивна енергия в групата.

Какво включва програмата
Водещи на програмата

Петя Фачиковаавтор на програмата, нутриционист – възпитаник на Канадския институт по природосъобразно хранене (CSNN). 

Мисията ми е да те вдъхновя и подкрепя в грижата за себе си и семейството ти чрез балансирано, природосъобразно хранене, и здравословен начин на живот за повече енергия и благоденствие.

Със специалното участие на:
asya

Ася Райкова
треньор и майка


Вдъхновявам съвременните жени да се движат редовно – да се чувстват страхотно в тялото си, да последват мечтите си и да бъдат пример за своите деца.

iulia

Юлия Огнянова
психолог, международно сертифициран НЛП терапевт, сертифициран фасилитатор по Psych-K и дипломиран сексолог в Медицински Университет – Пловдив.

Организирам благотворителни кампании и участвам като доброволец в различни събития. Искам да помогна на повече хора да живеят по-щастливо и осъществено.

Отзиви от участнички в предишните издания на програмата:

Преслава

Прекрасно структурирана програма, лесно навигиране, полезни съвети и насоки, подкрепяща група, безценна информация. Благодаря ти за това, което правиш, за подкрепата и отдадеността. Досега никога не съм се чувствала уверена и способна на спазвам какъвто и да било хранителен режим, но благодарение на твоята програма аз успях и то с лекота. Прекрасно е, че не е на всяка цена, а залагаш предимно на личните усещания и нещата да се случват през радост и спокойствие. Благодаря ти!

Невена

Петя, благодаря за всички насоки и подкрепа. Важно е, че ти самата също се включваш в презареждането ( а не просто да даваш насоки) и смятам, че това има огромно значение и се отразява като цяло на групата. Аз самата определно усещам разлика, както във вкусовите рецептори, така и в обонянието. И както спомена, много ми е приятно, когато на коремчето ми е леко.Благодаря и на момичетата в групата!

Благовеста

Направих програмата “Пролетно презареждане” с Петя и Ася и съм изключително доволна. Програмата ми даде повече енергия, лекота (свалих 2кг) , по-добро настроение, по-добре перисталтика, куп полезни съвети относно здравословно хранене, рецепти, супер храни, добър сън, ефикасни тренировки, антистресови техники и много други. Силно препоръчвам програмата за хора, които искат да изградят полезни хранителни и двигателни навици в дългосрочен план и най-важното да подобрят здравето и качеството си на живот! Благодаря Петя, пожелавам ти много успех! Дерзай и продължавай да подобряваш живота на хората! Чакам с нетърпение лятното презареждане! 🙂

Мария

Научих много неща за въздействието на храната и начините, по които е добре да се приготвя и консумира. Също фактът, че получих синтезирано и същевременно комплексно разбиране за това как всичко е свързано и как работи организмът като една система. Това, което ми даде програмата е увереност и спокойствие, че мога да се грижа за себе си. За мен беше голяма изненада преживяването тези две седмици на зимно презареждане! Освен нови знания, открих нови неща за себе си и тялото си! Чакам с нетърпение пролетното издание! Благодаря ти Петя!

Габриела

Петя, благодаря за това преживяване. От 2 годин се лутам в храненето и за първи път мога да кажа, че чувствам на мястото си, благодаря! 🙂

Какви са ползите от програмата
Програмата е за теб, ако искаш:
Фокус темите, на които ще обърнем внимание по време на Пролетното презареждане са:
160+УЧАСТИЯ
74%ОТ ДАМИТЕ, УЧАСТВАЛИ В ПРОГРАМАТА, СЕ ЗАПИСВАТ ОТНОВО ЗА СЛЕДВАЩО ИЗДАНИЕ
98%ОТ УЧАСТНИЧКИТЕ БИХА ПРЕПОРЪЧАЛИ ПРОГРАМАТА НА ПРИЯТЕЛКИ И БЛИЗКИ.

Ако имаш нужда от Пролетно презареждане, регистрирай се във формата долу.

Включи се до 21-ви март и ще получиш бонус: Е-книжка Наръчник за балансиране на кръвната захар

Такса за участие в програмата:

89лв.

Такса за ранно записване и плащане до 27-ми март:

75лв. 

Имаш въпроси за програмата?

Свържи се с нас

 • 2 + 92 =

Често задавани въпроси

 1. 1
  Мога ли да се включа от чужбина?

  Програмата се изпълнява изцяло онлайн в удобно за всеки време. Може да участвате от всяка точка на света.

 2. 2
  Колко време отнема на ден участието в програмата?

  Нужно е малко време за подготовка на храната, но няма нищо задължително и ограничаващо. Всеки може да си приготви храната спрямо личното време и ангажираност. Видеата и тренировките могат да се гледат и правят в удобно за всеки време и според желанието.

 3. 3
  Подходяща ли е по време на бременност и кърмене?

  Програмата е предназначена за подпомагане по лек и щадящ начин на детокс процесите в тялото, затова не е подходяща по време на бременност и кърмене.

 4. 4
  Гладува ли се по време на програмата?

  Не, не се гладува. Даваме на тялото си почивка от тежки и възпалителни храни, но го подхранваме с разнообразна, пълноценна, сезонна и растителна храна. В примерното меню също няма конкретни грамажи, не броим калории.

 5. 5
  Нужно ли е да спазвам точен режим на хранене?

  Не е нужно да се спазва примерното меню. То е съставено с рецепти от дигиталната книжка с рецепти, за да улесни хората, които имат нужда от точен план. Всички, които не обичат конкретен план си нагласят храненето спрямо принципите на програмата и се вдъхновяват с идеи от книжката и споделените рецепти.

Имаш въпроси за програмата?

Свържи се с нас

 • 2 + 60 =