Благовеста

Благовеста

15.02.2023

След първото си презарежден – Пролетното:

Направих програмата “Пролетно презареждане” с Петя и Ася и съм изключително доволна. Програмата ми даде повече енергия, лекота (свалих 2кг) , по-добро настроение, по-добре перисталтика, куп полезни съвети относно здравословно хранене, рецепти, супер храни, добър сън, ефикасни тренировки, антистресови техники и много други. Силно препоръчвам програмата за хора, които искат да изградят полезни хранителни и двигателни навици в дългосрочен план и най-важното да подобрят здравето и качеството си на живот! Благодаря Петя, пожелавам ти много успех! Дерзай и продължавай да подобряваш живота на хората! Чакам с нетърпение лятното презареждане!

 

По време на четвъртото си презареждане – Зимното:

Чувствам се по-лека и енергична. Перисталтиката ми се ускори, виждам промяна и в кожата ми, която изглежда по-свежа. Също така настроението ми се подобри!

Стигнах до извода, че мога да намаля порциите храна без да оставам гладна и това да ме притеснява. Също така усетих, че колкото повече ям здравословна храна, толкова повече ми се яде такава🙂

Петя, след първото презареждане през април миналата година, аз почти изцяло започнах да се храня с растителна храна, тотално изключих месото и тестениете изделия, от време на време хапвам млечни. Други полезни навици, които съхраних са накисването на ядките, зърнените и бобови, миеното на плодовете и зеленчуци с вода, оцет и сода за хляб, пиеното на пшенична трева с топла вода и лимон сутрин, правенето на смутита, пиенето на протеини на прах, четкането на сухо, контрастни душове, слагането на антицелулитен крем с алое вера и етерична масла от твоята рецепта. Аз спортувам от дълги години, така, че това не е нещо ново за мен. Като цяло програмите оказаха голямо влияние върху ежедневието ми и го подобриха към добро🙂

Собственикът на сайта petyafachikova.com не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.