Боряна

Боряна

15.02.2023

Намалих количеството храна през деня в положителна насока, без да чувствам глад у умора. Особено за белтъчините от животинки произход много се радвам, тъй като ги изключих от менюто и намерих за себе си начин и идеи какво да ям, което да не е свързано с кашкавал и кисело мляко само 🙂 Страхотни рецепти със сурови съставки – гаспачото и таратор от семки са ми фаворитите. Много лесно може човек да сготви по книжката и рецеприте.

Участвам за втори път в презареждане, организирано от Петя и всеки път научавам нещо ново за хранителните навици. С лекота се следват съветите, рецептите не са сложни, а много вкусни. Петя съветва и дава насоки през цялото време. Чакам следващото презареждане.

Собственикът на сайта petyafachikova.com не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.