Милена

Милена

15.02.2023

След участие в първото си презареждане – Пролетното:

Петя, поздравявам те за труда и усилията, които си вложила в програмата за пролетно презареждане!

Цялата програма е толкова всеобхватна, вложила си толкова много усилия и всеотдайност, за да е изчерпателно, насърчаващо и подкрепящо, просто всичко струи от любов и грижа. И те зареждат и силно мотивират да се отнесем към режима и към себе си по същия начин.

Научих много неща за храненето и това, че обясняваш процесите и с какво едно нещо ни помага или пречи ми беше много полезно, за да взема осъзнато и дългосрочно решение дали да го следвам или не.

Да знаеш, че голяма част от положителното влияние от програмата си ти и твоето отношение и принос като човек, същата програма представена от друга нямаше да е със същия резултат! Заредила си ме с много от всичко! Благодаря ти!

След участие във второто си презареждане – Лятното:

Свалих 5 кг и се чувзтвам пълна с енергия!🔥💃

От 4 години насам никога не бях виждала кантара да показва надолу!💀 Бавно и по малко качвах килограми. В този приод изтощих тялото си с бременност, гледане на бебе, много работа, често до малките часове, допълнителни курсове, смяна да две жилища.. заспивах с тежест за всички задачи, които не съм успяла да свърша и този ден.

Грижата за себе си, както се досещате, отпадна и малко по-малко неглижирах всички здравословни навици, които имах преди. Чувствах се зле, потисках се и се тормозех за това ежедневно.

Преди година си направих консултация с друг нутриционист, който ми направи програма. Бях решила, че е време да се погрижа за себе си. Менюто беше със стриктни грамажи, калории и съставки + тренировки.

Беше много по-трудно от очакваното, всичко беше в много малки количества (освен яйцата), постоянно се чувствах гладна, насилвах се да ям яйца и месо, броях череши… вместо да почувствам удововолетворение от грижата за себе си аз допълнително се измъчвах, че не мога да вляза в този ритъм и да съм стриктна с режима. Всичко пропадна и продължих по старо му, само с още едно огорчение в повече. В началото на годината преболедувах от Ковид и след него серия от застъпващи се настинки и грипове в продължение на 4 месеца. Тялото ми вече размахваше знамето: Не се грижиш за мен! Тази пролет направих „Пролетното Презареждане“ с Петя. Свалих малко, килограм-два, но прилива на енергия беше огромен. Освен по-заредена станах с много по-чиста мисъл и по-ведро настроение. Припомних си, че грижите се отплащат. 
Този път храненето беше много по естествено съвпадащо с естествените нужди на тялото, без никакви измъчващи и насилствени храни. Петя обръща специално внимание на това. Успях да задържа част от съветите и след програмата. ☀️ Без колебание се включих и в „Лятното Презареждане“. Вече видяла огромните ползи, бях силно мотивирана и буквално направих режима с лекота. Тук вече свалих цели 5 кг. и започнах да правя малки стъпки към връщането към спорта с подкрепата на Петя и Ася.

Не съм чувала за друг нутриционист, който да полага такива грижи, да успява да мотивира, да подкрепя индивидуалните нужди на всеки и да разглежда здравословното хранене и живот в толкова широк обсег! Това лято имахме изчерпателни видеа за хранене, спорт, грижа за кожата, редуциране на целулит, подреждане на дома! Всичко това помага за едно добро осъзнаване и пробуждане.

➡️Силно препоръчвам на всеки, които иска да се погрижи за фиругата и здравето си!

 

По време на четвъртото си Презареждане:

За мен това е четвърто поредно сезонно презареждане и с всеки следващ път виждам всъщност колко лесно и естествено е всичко. Този път осъзнавам, че при съществуваща нагласа не е никак трудно всички тези храни да влязат в семейното седмично меню.

Собственикът на сайта petyafachikova.com не носи отговорност за публикуваните съвети, препоръки, анализи, програми, хранителни режими и други материали. Ползвателите на сайта го използват такъв, какъвто е и не следва да изпълняват буквално съветите и информацията в него, без предварителна консултация с квалифициран здравен консултант или лекар.